Welkom op de website van Post-Kogeko

Green community

Green community

Verantwoording nemen voor duurzaamheid en maatschappij lukt niet alleen. Samenwerking is hier het toverwoord. Maatschappelijk verantwoord ondernemen doen wij niet alleen, maar samen met onze stakeholders. Dit zijn naast onze klanten, ook onze collega vervoerders, leveranciers & dienstverleners, onze deelneming DailyFresh Logistics, MVO support organisatie en andere maatschappelijke organisaties.

Samen werken wij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms ligt daarbij de nadruk op CO2-reductie, soms op veiligheid en soms op weer een heel ander vlak. We leven in één wereld, maar begeven ons via de maatschappij om ons heen in vele verschillende werelden. In al die verschillende werelden trekken wij samen met onze partners op om invulling te geven aan verantwoord ondernemerschap. Dit alles met maar één doel: impact maken!

Samen met onze partners vormen wij een green community waarmee wij voorop willen lopen op het gebied van onze gezamenlijke maatschappelijke verantwoordelijkheid. Op deze plaats willen wij onze partners voor hun participatie en bijdrage bedanken!